El Sant Sadurní dóna la sorpresa i trenca la ratxa del FS Sant Cugat

Dura derrota dels vermell-i-negres a Sant Sadurní

El Futbol Sala Sant Cugat cau a la pista del Sant Sadurní (6-2) a la desena jornada del grup 2 de Tercera Divisió i es queda sense la sisena victòria consecutiva. Després de guanyar la setmana passada al camp del líder, els de Jaime Martínez s'han vist sorpresos pel penúltim classificat.

La bona feina en defensa i l'encert al contraatac han servit al Sant Sadurní per endur-se els tres punts davant el Futbol Sala Sant Cugat. Els pendesencs han sortit amb la idea d'esperar molt a prop de la seva porteria i sortir ràpidament a la contra i el pla els ha funcionar perfectament des de l'inici. Dos gols ràpids als primers cinc minuts han posat ja les coses en contra dels vermell-i-negres, que s'han trobat amb un desavantatge de dos gols i un equip molt ben plantat darrere. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans.

Al segon temps, els de Jaime Martínez han intentat remuntar, però el Sant Sadurní ha seguit mostrant una gran precisió i ha sabut aprofitar també l'ansietat del Futbol Sala Sant Cugat. Els gols de Marc Casas i Enric Broto no han estat suficients per contrarrestar les quatre dianes dels locals a la segona meitat i el marcador final ha acabat amb un contundent 6 a 2.

El jugador vermell-i-negre Marc Casas reconeix que no s'esperaven la derrota, però que han de sobreposar-se al contratemps.

Marc Casas

És un pal, perquè no ho esperavem després de guanyar al primer. Però són coses que passen i hem de seguir endavant. Seguim segons i hem de guanyar el proper partit per seguir guanyant confiança.

La setmana vinent el Futbol Sala Sant Cugat rep el Rubí a l'onzena jornada del grup 2 de Tercera Divisió.