Félez (PBSC): 'Estic pensant si em presento, ho hem de consensuar'


  • Comparteix:

Josep Maria Félez, actual president de la Penya Blaugrana

Josep Maria Félez, actual president de la Penya Blaugrana

La Penya Blaugrana Sant Cugat convoca eleccions a la presidència el 27 de març i l'actual president, Josep Maria Félez, estudia la possibilitat de continuar. Félez acumula 14 anys dirigint l'entitat i, tot i reconèixer estar cansat, ha assegurat a Cugat.cat que encara no ha pres una decisió. Les candidatures es podran presentar a partir del 25 de febrer.

Josep Maria Félez està vinculat a la Penya des dels inicis. Sempre ha estat directiu, però no va ser fins la temporada 2000-2001 que va substituir Àngel Benito a la presidència. Ara, en un dels moments més dolços de l'entitat, Félez rumia el seu futur a l'entitat.

Josep Maria Félez

Estic pensant si em presento o no. Tinc un equip molt bo, hi ha un projecte fet i s'ha de madurar. S'ha de consensuar.


L'actual president, que ha manifestat el seu raonable cansament després de tants anys, també valora molt l'actual equip directiu, del qual assegura 'és el millor que hem tingut mai'.

Preguntat per si deixarà el càrrec en cas que es presenti alguna candidatura, Félez es mostra enigmàtic i diu no tenir clares les seves intencions.

Josep Maria Félez

No ho he valorat. Tinc dret a donar-li el meu suport i si s'ha de lluitar, es lluita. Ja ha passat això a la Penya, però no sé què faré.


El procés electoral comença dimarts que ve amb la designació de la junta electoral. Del 12 al 19 hi haurà exposat el cens electoral per les possibles reclamacions, que es podran fer el 20 i 21. A partir del 25 de febrer s'aprovarà el calendari electoral i s'obrirà un període de 15 dies per presentar candidatures i el 27 de març se celebrarà una Assemblea Extraordinària per procedir a les votacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.