Albert Cardona dóna el triomf a l'Olímpyc Floresta davant el Riera sobre la botzina


  • Comparteix:

En futbol sala, un gol d'Albert Cardona en l'últim segon del partit dóna el triomf a l'Olímpyc Floresta (3-2) davant el Riera de Cornellà en la 19a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans trenquen així quatre jornades sense guanyar després de capgirar el gol inicial dels visitants i de desfer l'empat que els cornellanencs han fet a 29 segons per al final. Els golejadors blau-i-blancs han estat Martí Àngel i Albert Cardona, aquest últim per partida doble.

Primera part inusualment insípida la que s'ha viscut a Can Llobet amb l'Olímpyc i el Riera de Cornellà espessos en atac tot i disposar de tímides ocasions. En el minut 17 s'ha trencat l'empat a zero, quan els visitants han trobat el gol amb un xut que ha desviat un defensor local. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, els florestans han tornat al seu hàbitat natural de pressió alta i intensitat i han tingut dues ocasions de Fernando només començar. El Riera també buscava el gol, però ha estat Martí Àngel amb un xut llunyà qui ha tornat a posar les taules. Amb l'empat, els visitants han disposat de dues ocasions, una rebutjada per Oriol Romero i l'altra del porter Guille Luid.

A tres minuts per al final l'àrbitre ha xiulat un penal favorable a l'Olímpyc per una mà i Albert Cardona l'ha transformat per posar per davant el seu equip per primer cop en el matx. El Riera jugava de cinc per intentar esgarrapar l'empat i els florestans es defensaven i sortien al contraatac per provar de tancar el triomf. Però les ocasions perdonades pels locals han donat vida a un Riera que, quan tot just quedaven 29 segons per a l'acabament, ha fet l'empat a dos gols. Després d'un atac errat, el marcador deixava només cinc segons a l'Olímpyc, i amb una combinació amb el temps gairebé exhaurit Albert Cardona s'ha convertit en l'heroi de Can Llobet donant el triomf sobre la botzina.

El jugador de l'Olímpyc David Oliva destaca que és important tornar a guanyar i sobretot fent-ho com ho han fet.

David Oliva

El partit era complicat, davant un dels millors equips i guanyar a l'últim segon sempre fa que estiguis més content.




El proper partit de l'Olímpyc serà la setmana vinent a la pista del La Unión-Bosco Rocafort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.