El Futbol Sala Sant Cugat examina la seva solidesa a la pista del Claret


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat en una imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat en una imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat avalua el seu sòlid moment de forma a la dura pista del Claret, cinquè classificat del grup 2 de Tercera Divisió. El partit, que es disputa dissabte a les cinc de la tarda, enfrontarà els santcugatencs a un feu on el darrer equip que va guanyar va ser el líder, el Colegio Santo Ángel.

Les petites dimensions de la pista i el fet que sigui de superfície sintètica defineix la primera dificultat que trobaran Jaime Martínez i els seus jugadors davant el Claret. Més enllà de les condicions ambientals, el partit de la primera volta va mostrar les armes dels barcelonins, sobretot en els primers minuts, quan a través d'un joc directe es van col·locar 1 a 3 al minut 28. Un altre dels aspectes a tenir en compte és la intervenció del seu porter, des d'on s'inicia la velocitat del seu joc.

El Futbol Sala Sant Cugat haurà de vigilar aquests elements per superar els barcelonins i mantenir intacta o fins i tot escurçar la distància amb el líder, el Colegio Santo Ángel, que es troba cinc punts per davant amb un partit menys, i que aquesta jornada té un compromís assequible amb el Sant Sadurní, 12è classificat. Segons el tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, els espera un partit en una pista complicada.

Jaime Martínez

És una pista molt complicada, amb un equip que fa bon joc i que ens va costar molt a casa. A més, hi ha el tema del sintètic, que no se'ns dóna gaire bé.


Martínez tindrà tota la plantilla a la seva disposició per al partit contra el Claret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.