El SantCu vol mantenir el seu idil·li amb el gol en el desplaçament a Vilafranca


  • Comparteix:

El SantCu femení a la ZEM Jaume Tubau

El SantCu femení a la ZEM Jaume Tubau

El SantCu femení vol mantenir la bona sintonia amb el gol en la seva visita aquest dissabte a l'Atlètic Vilafranca en la 22a jornada de Primera Divisió. Les de Carles Rubio, que l'última jornada van trencar una ratxa de tres derrotes consecutives amb una golejada a casa, volen aprofitar l'embranzida per crear distància amb els seus immediats perseguidors i intentar acostar-se als cinc primers. El matx es disputarà a partir de les cinc de la tarda a l'Estadi Municipal de Vilafranca.

Les santcugatenques visiten l'equip que ha protagonitzat el millor inici de temporada. L'equip vilafranquí va sumar fins a set victòries consecutives en les set primeres jornades de lliga, entre elles la del partit d'anada jugat a la ZEM Jaume Tubau (0-1). Les últimes jornades però, les vilafranquines acumulen tres empats consecutius i amb 35 punts ocupen la cinquena posició a la classificació, dos per sobre del SantCu, que en suma 26.

El factor camp, però, no és una garantia per a les locals, que a casa han mostrat més dificultats de les esperades per sumar que a domicili, circumstància que les de Rubio hauran d'intentar aprofitar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.