La 8a edició del torneig nocturn mixt de futbol 'Enganxa't als bons hàbits', el 25 de maig

La Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners organitzen aquesta competició per a joves


  • Comparteix:

Presentació del torneig nocturn mixt de futbol 7 / Foto: Cugat Mèdia

Presentació del torneig nocturn mixt de futbol 7 / Foto: Cugat Mèdia

La 8a edició del torneig mixt de futbol 7 nocturn 'Enganxa't als bons hàbits', organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, arriba el 25 de maig al camp de Can Magí i a la ZEM de la Guinardera. La competició està destinada a joves des de 1r d'ESO fins a 2n de Batxillerat amb una reglamentació força específica. Els equips han d'estar integrats per tres noies, com a mínim, i han de jugar dues sempre alhora, menys de cinc jugadors federats i puntuació dels tallers de salut i educació emocional. La competició té el patrocini de les Escoles Gimbernat i el suport de l'Ajuntament. La presentació del torneig s'ha fet aquest dilluns a l'Escola Gimbernat amb la presència del president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, el director de Teampartners, Xavier Requeno, i la responsable de les Escoles Gimbernat, Núria Subirà.

Inscripcions pràcticament tancades


La competició es divideix en dues categories. La de petits, de 1r fins a 3r d'ESO amb inscripcions exhaurides, i que es disputarà a Can Magí de les 21 h a 23.30 h aproximadament. El torn de grans, de 4rt d'ESO fins a 2n de Batxillerat, es jugarà a la ZEM de la Guinardera de 22 a 01h de la matinada. Les inscripcions d'aquest grup encara està oberta.

Tallers de sensibilització


Aquests tallers puntuen per a la competició esportiva i estan impartits per Salut i Eduació Emocional amb les temàtiques de respecte, amistat i excel·lència. El director de Teampartners, Xavi Requeno, destaca els valors que promou el torneig entre els més joves. El director del torneig, Guillem Lardín, es mostra satisfet per la bona acollida del campionat.




Xavi Requeno

És un trorneig que vol anara en contra d'algunes conductes que precisament es veuen en el futbol.

Guillem Lardin

Volem seguir potenciant els valors a través d'aquest campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.