El Sant Cugat Esport s'enfronta al rival més complicat de l'era Alcaraz


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport provarà d'allargar la bona dinàmica amb Alcaraz com a tècnic

El Sant Cugat Esport provarà d'allargar la bona dinàmica amb Alcaraz com a tècnic

El Sant Cugat Esport viu el primer repte de nivell des de l'arribada de José Alcaraz a la banqueta. Els santcugatencs, que sumen dues victòries consecutives, s'enfronten aquest diumenge a un quart de dotze del matí a la Unificación Bellvitge, quart classificat del grup 3 de Segona Catalana i equip menys golejat fins ara. A la convocatòria del matx entrarà l'últim fitxatge dels vermell-i-negres, incorporat aquesta setmana, el pivot defensiu Marc Rojas, procedent del Tecnofutbol de Primera Catalana.

Després de dos triomfs en els dos partits que ha dirigit, José Alcaraz es veu les cares amb el millor equip contra el qual s'ha enfrontat fins ara, un Bellvitge sòlid, expert i perfectament coneixedor de la categoria. Els hospitalencs es caracteritzen pel seu rigor defensiu, un ordre que els ha dut a ser la plantilla menys golejada fins ara, amb 20 gols encaixats en 23 jornades. Aquesta és una de les principals dificultats per als vermell-i-negres aquest cap de setmana, a la qual s'hi afegeixen les nombroses baixes amb les quals compten.

Alexander i Romera, amb problemes al genoll, no podran estar a les ordres d'Alcaraz. De fet, el cas de Romera és greu, i és que la seva lesió és de llarga durada, de manera que l'entrenador no sap si podrà comptar amb un jugador clau en l'esquema del SantCu fins a les últimes jornades de competició. Més enllà d'aquestes dues situacions, Alcaraz compta amb altres dubtes entre jugadors tocats i sancionats.

Tenint en compte aquest escenari, el tècnic ha incorporat un jugador de confiança, el pivot Marc Rojas, que pot aportar estabilitat al mig de camp. Rojas ja entrarà a la convocatòria d'aquest diumenge, en un matx contra un rival del qual Alcaraz destaca la seva solidesa.

José Alcaraz

Entenc que és un equip expert, que coneix la categoria, molt ben ordenat defensivament. A dalt juguen pràctic, però competeix a un nivell molt alt.


A l'anada, el Sant Cugat Esport va caure però va presentar batalla, perdent per la mínima (1-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.