El CFU Mira-sol Baco convoca eleccions per al 8 de maig


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea d'aquest divendres

Imatge de l'assemblea d'aquest divendres

El Mira-sol Baco ha convocat eleccions per al 8 de maig, decisió presa en l'assemblea ordinària que ha celebrat aquest divendres. Joan Salabert no ha anunciat si es tornarà a presentar una candidatura, malgrat dir que ho està 'valorant' i que 'és probable que sí'. D'altra banda, l'entitat verd-i-negra ha decidit anomenar el campionat de final de temporada de futbol 7 'Torneig Eufrasio Montiel', en memòria a un dels fundadors del club difunt l'any passat.

El procés electoral s'obrirà el 15 d'abril, quan s'iniciï un període de dues setmanes per a la presentació de les candidatures. En aquest sentit, l'actual president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, no ha volgut revelar si es tornarà a presentar a les eleccions, malgrat veure-hi possibilitats.

Joan Salabert

Per qüestions d'esgotament de mandat hem convocat les eleccions. Estic valorant si presentar-me, crec que és probable però no dic un sí definitiu.


Els comptes del club s'han aprovat amb un pressupost per aquest exercici de 127.000 euros. D'altra banda, el ja batejat com 'Torneig Eufrasio Montiel' es disputarà entre el 6 i el 13 de juny en categories prebenjamí, benjamí i aleví.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.