El Sant Cugat Esport espera mantenir la bona ratxa davant un rival directe


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Un Sant Cugat Esport en ratxa rep la visita del Pubilla Casas aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda en la 25a jornada del grup 1 de Primera Catalana femenina. Les santcugatenques, cinquenes, afronten el matx amb la possibilitat de retallar distàncies i quedar-se a un punt de les de l'Hospitalet.

El conjunt de Carles Rubio rep un rival directe amb l'objectiu de mantenir la línia de resultats de les quatre últimes jornades en què ha fet un ple de victòries. Aquesta jornada serà el Pubilla Casas qui posarà a prova el bon moment de forma de les vermell-i-negres, que si guanyen es posaran a un punt del quart lloc a la classificació que a hores d'ara ocupa el conjunt hospitalenc. Però per si encara calen més motius, en el partit d'anada la victòria es va quedar a l'Hospitalet per (3-1), tres punts que ara el SantCu voldrà recuperar.


Falten sis jornades per a la conclusió del campionat, cinc partits per al Sant Cugat Esport femení tenint en compte la retirada de l'Ulldecona, i les de Rubio afronten el tram final amb les piles ben carregades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.