El Sant Cugat Esport femení sua per guanyar el Pubilla Casas


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení guanya a casa per la mínima (1-0) contra el Pubilla Casas a la 25a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres s'han endut els tres punts d'un matx molt disputat davant d'un rival directe i es troben a només a un punt del quart lloc de la classificació, que actualment ocupa el conjunt hospitalenc.

La primera part del matx ha estat molt igualada, amb poques ocasions de gol per part dels dos equips, que no han estat encertats de cara a porteria. Les locals, que han dominat la pilota i la possesió, s'han mostrat poc efectives a l'àrea contraria i fins i tot han fallat un penal. El partit ha arribat al descans amb poc futbol, sense que cap dels equips pogués imposar la seva idea de joc sobre l'altre.

A la represa, les vermell-i-negres han sortit endollades i la segona part ha estat molt diferent a la primera. El SantCu ha recordat al dels últims partits: mostrant un bon nivell de joc, dominant la pilota i amb constants arribades a l'àrea rival, i el gol no ha tardat en arribar. Maria Colmenero ha resolt de volea una jugada embolicada dins l'àrea.

Després del gol, i degut al desgast dels minuts, el partit s'ha trencat i s'ha convertit en un intercanvi de cops, però les vermell-i-negres han sabut respondre les escomeses de les rivals i s'han endut els tres punts.

La setmana vinent, el Sant Cugat Esport femení vista el camp de l'Icomar a la 26a jornada del grup 1 de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.