El Sant Cugat Esport cau a casa per la mínima davant el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

El SantCu ha caigut a casa per la mínima

El SantCu ha caigut a casa per la mínima

El Sant Cugat Esport perd a casa (0-1) contra el Sant Joan Despí, rival directe per la permanència, i es queda a dos punts del descens a Tercera Catalana. Els vermell-i-negres s'han vist superats per un rival que els ha derrotat amb un home menys. Els de Jose Alcaraz es compliquen la vida a falta de sis jornades per al final de la lliga al grup 3 de Segona Catalana.

El SantCu afrontava aquest partit amb l'objectiu de posar distància amb la zona de descens i aquest partit era idoni per fer-ho, ja que el disputava contra els avantpenúltims de la classificació. Malgrat les ocasions que creaven i jugar la segona part amb un jugador més, no han estat capaços d'anotar.

Al iniciar el partit els vermell-i-negres han arribat a la porteria rival en diverses ocasions gràcies al joc vertical i la intensitat que imprimien en el joc. Tots dos equips han protagonitzat bones ocasions, però no han aconseguit trencar el 0 a 0. El joc organitzat i la bona defensa per part dels locals els ha permès dominar el matx abans del descans.

En tornar dels vestidors la dinàmica de joc ha afluixat notablement per part dels santcugatencs i han començat a patir les escomeses dels de Baix Llobregat. Al minut 51, Jota ha protagonitzat una aturada entre pals salvant l'arribada del primer gol visitant. Després de l'expulsió de Gerardo Campos, el Sant Joan Despí ha quedat amb 10 jugadors al terreny de joc, però això no els ha impedit anotar el gol que els donava la victòria en una jugada de còrner.

El partit s'ha trencat des d'aquell moment i el conjunt local no ha estat capaç de definir un joc que li permetés empatar el partit. Finalment el matx ha conclòs amb la derrota dels vermell-i-negres. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, es lamenta de la derrota, però confia en la permanència.

José Alcaraz

Ens queden sis finals i esperem tancar la permanència el més aviat possible.


Els de José Alcaraz es preparen per visitar la jornada vinent el camp del San Mauro, que es troba a a mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.