La victòria contra el cuer és gairebé obligatòria per a l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Albert Cardona en acció aquesta temporada

Albert Cardona en acció aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta visita dissabte a dos quarts de nou del vespre la pista del CN Sabadell en la penúltima jornada del grup 3 de Segona B de futbol sala. Serà un matx entre el cuer, el CN Sabadell, que ja ha perdut la categoria, i un Olímpyc que ja no pot arribar a la quarta posició però que intentarà sumar dues victòries per acabar de la millor manera possible la temporada.

Els florestans són clars favorits davant un CN Sabadell que només ha sumat sis punts aquesta temporada. Els sabadellencs han perdut 23 partits, n'han guanyat un i han sumat tres empats. A l'anada els florestans van guanyar còmodament (3-0) i esperen sumar una nova victòria per acabar la temporada el més amunt possible. Ara l'objectiu és ser cinquens després d'haver perdut les opcions de ser quarts amb l'empat de la passada jornada a casa (3-3) davant el Cover Premià.

El tècnic del conjunt florestà, Xaloc Rion, pensa que els seus jugadors no abaixaran els braços i intentaran buscar els tres punts, per finalitzar el més amunt possible a la classificació.

Xaloc Rion

És un partit trampa perquè si surts desconcentrat qualsevol equip et pot guanyar. Volem arribar als 49 punts i anirem a per totes en els dos partits que queden.


Rion tindrà les baixes de Marc Feu, Oriol Romero, Martí i Gerard Cases.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.