El FS Sant Cugat defensa la segona plaça a la difícil pista de l'Esplugues


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat visita Esplugues per retenir la segona posició

El FS Sant Cugat visita Esplugues per retenir la segona posició

El Futbol Sala Sant Cugat espera retenir la segona posició al grup 2 de Tercera Divisió en una difícil cita a la pista de l'Esplugues. L'enfrontament, partit ajornat de la jornada 22 de competició, enfronta els de Jaime Martínez al quart classificat aquest dimarts a dos quarts de deu del vespre. Els vermell-i-negres recuperen Oscar Rosell però tenen les baixes de Jordi Savé, Marc Rovira, Jordi Palau i Carlos León. Jaime Martínez col·locarà Dani, de l'equip juvenil, sota pals.

El Futbol Sala Sant Cugat segueix lluitant contra corrent per assegurar la segona plaça i ampliar les opcions d'ascens a Segona Divisió B. Més enllà de l'oposició dels rivals, la principal llosa per a Jaime Martínez són les lesions i la poca rotació amb la qual compta. Dels sis partits que els queden als vermell-i-negres per provar de mantenir la segona posició, el d'aquest dimarts, en partit ajornat, es presenta com un dels més durs.

A hores d'ara, el Futbol Sala Sant Cugat té un marge d'un punt amb el tercer, el Sant Julià, que compta amb un partit més, i de tres punts amb el quart, precisament el rival d'aquest vespre, l'Esplugues. Per tant, es tracta d'un partit vital i que, fins i tot en cas de derrota, permetria mantenir els vermell-i-negres en el segon lloc. A l'anada els de Jaime Martínez van completar un gran partit per acabar superant els espluguencs per 5 gols a 3, fet que els podria donar l'average particular si perdessin per només un gol.

El tècnic dels santcugatencs, Jaime Martínez, ressaltava després del partit de dissabte contra el Sant Sadurní que cal pensar en jugar bé i no en l'ascens.

Jaime Martínez

Tornarem a tenir juvenils, nosaltres no podem pensar que pujarem sinó a fer-ho el millor possible.


Els cinc partits restants després d'aquesta jornada són, a priori, còmodes per al Futbol Sala Sant Cugat, ja que s'enfrontaran contra equips que es troben per sota de la cinquena posició a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.