Xaloc Rion seguirà una temporada més dirigint l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Xaloc Rion durant un partit d'aquesta temporada

Xaloc Rion durant un partit d'aquesta temporada

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, ha confirmat a Cugat.cat que continuarà sent l'entrenador del conjunt florestà la temporada vinent. Rion dirigirà el conjunt blau-i-blanc per quarta temporada consecutiva i ho farà de nou a la Segona Divisió B per tercer any seguit.

Un cop acabada la temporada a Segona Divisió B, el tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, ha confirmat que se sent amb forces de seguir al capdavant del primer florestà. Rion va començar a dirigir l'equip fa tres temporades quan Chema Redondo va deixar de ser entrenador i el fins ara capità del primer equip va començar a dirigir els que fins aleshores eren els seus companys.

En el primer any com a entrenador, els floretans van ascendir de Tercera Divisió a Segona B tot i quedar tercers. En el debut a Segona B, van assolir la permanència en la penúltima jornada i van acabar dotzens mentre que en aquest curs han acabat setens salvant-se amb facilitat.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, declara a Cugat.cat que continua perquè creu que encara poden millorar.

Xaloc Rion

Aquest any hem patit menys i penso que encara podem fer una passa més. Si no ho creiés deixaria d'entrenar el primer equip.


El balanç de l'Olímpyc aquesta temporada ha estat de 13 victòries, set empats i nou derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.