El derbi entre el SantCu i el Junior es decidirà en les segones opcions d'atac


  • Comparteix:

El Junior i el SantCu disputaran un derbi marcat per la permanència

El Junior i el SantCu disputaran un derbi marcat per la permanència

El Sant Cugat Esport i el Junior disputaran un derbi agònic per la permanència diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau quan falten tres jornades per acabar la lliga al grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres estan a tres punts del descens i els blau-i-negres, a quatre de la salvació.

Quines són les claus del partit?

Des de l'arribada dels nous entrenadors, el SantCu i del Junior han apostat per un joc més directe i amb menys joc combinatiu que els seus predecessors en el càrrec.

En el cas dels vermell-i-negres, José Alcaraz, tercer entrenador de la temporada després de Camilo Speranza i Alberto Morales, ha apostat per un equip que prioritza l'aspecte defensiu i potencia la recollida de les segones jugades en atac a través del joc directe.

L'arribada de Hans Schönhöfer ha servit perquè l'equip sigui més directe de cara a porteria i eviti més el joc de passades interiors que prioritzava l'anterior entrenador, Paco Carballo. Schönhofer ha tret rendiment a l'estratègia, sobretot en les faltes laterals i els còrners.

Les segones jugades que es produeixen en les dues àrees marcaran el desenvolupament del matx.

L'equilibri d'Alcaraz

Alcaraz ha sumat 15 punts dels 30 possibles des de la seva arribada amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes. L'entrenador deixava clar des del seus inicis que la seva prioritat era allunyar l'equip del descens. L'equilibri dels números del tècnic egarenc són molt evidents, 13 gols a favor i 13 en contra en les 10 jornades que ha dirigit l'equip.

Schönhöfer vol més tensió defensiva

Un dels mals endèmics del Junior és la seva fragilitat defensiva i actualment és el sisè equip més golejat del grup. La joventut de l'eix defensiu i la falta d'experiència en alguns moments determinats del joc han fet encaixar gols decisius que han fet perdre molts punts. Schönhöfer ha lamentat en alguns partits la falta de tensió defensiva. Els números del nou entrenador són set punts sumats de 18 possibles amb nou gols a favor i 13 en contra.

Noms propis

Rubén Sánchez, amb 13 gols, és el golejador del SantCu i un dels homes que més haurà de vigilar el Junior. Ràpid, vertical i molt llest en el joc a l'àrea. Un jugador que pot marcar diferències en el matx.

Xavi Mayol ha recuperat la confiança des de l'arribada de Schönhöfer a la banqueta. Ha marcat gols destacats a les darreres setmanes i el fet de jugar contra el seu anterior club, el SantCu, serà un factor motivacional destacat.

Baixes importants per al Junior

El tercer màxim golejador del grup Abu Rafiu serà baixa per sanció. El Junior patirà molt amb l'absència del seu principal referent ofensiu. L'altre jugador que es perd el derbi és Jordi Cortés, també per sanció. Cortés és un dels jugadors més determinants a la banda dreta dels blau-i-negres i caldrà veure qui ocupa aquesta posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.