El Junior ha de guanyar a Moja i esperar una carambola per seguir a Segona


  • Comparteix:

El Junior necessita un triomf a Moja

El Junior necessita un triomf a Moja

El Junior necessita guanyar al camp del Moja i que Espluguenc i Martorell perdin per mantenir-se al grup 3 de Segona Catalana a la darrera jornada de competició prevista per aquest diumenge. El club santcugatenc organitza un bus d'aficionats per animar els jugadors en un partit vital per a l'entitat.

Arriba el moment vital de la temporada per al Junior que necessita guanyar i esperar. Els blau-i-negres han de superar el Moja a domicili que també es juga la permanència i que Martorell i Espluguenc perdin els seus partits. Els santcugatencs només els hi val sumar els tres punts. L'empat condemna el Junior a la Tercera Catalana.

Els de Hans Schönhöpher jugaran a Moja pendent de dos partits més. El SantCu-Espluguenc i el Prat B-Martorell on tots dos equips estan implicats en el descens. La jornada serà unificada i es disputarà a les dotze del migdia.

El Junior ha organitzat un bus d'aficionats que sortirà a un quart d'onze del pàrquing del Leonardo da Vinci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.