Un Junior amb poc rodatge avalua el seu tou moment contra el Moja


  • Comparteix:

Rafiu, clau de nou en l'esquema del Junior FC

Rafiu, clau de nou en l'esquema del Junior FC

Un Junior encara en pretemporada inicia el curs 2015-16 al grup 3 de Segona Catalana aquest dissabte a les cinc de la tarda davant el Moja. Tal com va preveure l'entrenador de l'equip, Hans Scönhöfer, la plantilla es troba sense rodatge i encara falten quatre o cinc setmanes per arribar al nivell òptim de competició. Els blau-i-negres confiaran en l'olfacte golejador del seu home gol una temporada més, Abu Rafiu.

L'inici de temporada ha arribat massa d'hora per a un Junior que, si bé ha recuperat homes clau i compta amb una plantilla reforçada respecte la temporada anterior, encara no ha pogut treballar amb regularitat amb el gruix dels membres de l'equip. L'equip santcugatenc ha fet set incorporacions, amb el nom destacat d'Arnau Rion, que torna a la disciplina blau-i-negra per guiar de nou el joc dels de Schönhöfer.

Més enllà de Rion, el Junior s'ha reforçat a la porteria amb Quim, procedent del Sant Joan Despí, i a la línia defensiva amb Dani García, que arriba del 25 de Setembre i que no podrà debutar per sanció, al mig del camp tornen Sergi Benegas i Sergi Aragó. A la davantera el club s'ha fet amb els serveis del corpulent Sergio Romero, punta que aporta característiques diferents.

El primer matx enfrontarà el Junior a un Moja amb el qual l'any passat va pugnar per la permanència, si bé tots dos equips van acabar salvant la categoria. Tenint en compte el poc rodatge dels seus homes, Schönhöfer preveu un esquema diferent per a la primera jornada, cercant l'esquena dels defenses amb la velocitat de Rafiu.

Hans Schönhöfer

Amb la precaució de dosificar jugadors, no plantejarem el partit a anar buscar la pressió, sinó situar-nos bé i tenir opcions a l'espai per homes com el Rafiu.


La pretemporada del Junior, iniciada el 17 d'agost, l'ha enfrontat al Seva de Tercera Catalana, amb triomf per 2 a 4, i a l'Europa B, amb derrota per 1 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.