El derbi entre Junior B i Mira-sol Baco torna a obrir el curs a Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Junior B - Mira-sol Baco es torna a repetir

El Junior B - Mira-sol Baco es torna a repetir

Junior B i Mira-sol Baco estrenen per segona vegada consecutiva la temporada enfrontant-se en el derbi santcugatenc del grup 6 de Tercera Catalana, un partit que es disputa aquest diumenge a les sis de la tarda. El curs passat, en idèntic escenari, els verd-i-negres van apallissar els blau-i-negres (1-5) en el primer partit del curs, mentre que a la tornada va ser el Junior qui es va imposar a domicili (0-1). Pel que fa l'altre conjunt santcugatenc de Tercera Catalana, el Valldoreix, inicia la temporada al grup 6 diumenge a les dotze contra el Celtic barceloní.

Junior B, Valldoreix i Mira-sol Baco competiran per quarta, tercera i segona temporades consecutives respectivament a Tercera Catalana. I, de nou, coincidiran blau-i-negres i verd-i-negres, mentre que els valldoreixencs competiran a un altre grup. L'altra dada que es repeteix és el matiner derbi entre Junior B i Mira-sol Baco. El filial blau-i-negre s'ha nodrit de joves jugadors fent valer la filosofia formativa del club, per poder mantenir el recorregut del primer equip.

El Mira-sol, de la seva banda, va mantenir la plaça de forma solvent el curs passat en la seva primera participació a la categoria en 17 anys. Un cop consolidada la seva posició, el projecte mirasolenc passa per no tancar-se portes i millorar la vuitena posició assolida abans de l'estiu. La memòria afavoreix les sensacions dels de Mira-sol, tenint en compte el sever correctiu que van imposar al Junior B a l'inici de la temporada passada.

El Valldoreix, de la seva banda, és al grup 11, i debuta contra el Celtic de Barcelona, un equip que basa els colors i sentiments en el club de Glasgow. El Celtic va salvar la categoria la temporada passada patint fins l'última jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.