El Junior FC comença la temporada amb victòria al camp de l'AE Moja


  • Comparteix:

Imatge del Junior-Moja de la temporada passada

Imatge del Junior-Moja de la temporada passada

El Junior FC estrena el curs amb triomf (0-2) al camp de l'AE Moja i suma els tres primers punts de la temporada. Els blau-i-negres han marcat un gol a cade període per endur-se un triomf tot i que l'equip no arribava en un bon moment físic com destacava el seu tècnic Hans Schönhöfer. Els autors dels gols han estat Nacho Moretones, de penal, i Abu Rafiu.

El Junior i el Moja jugaven el primer partit del grup 3 de Segona Catalana i els blau-i-negres han estat els primers en sumar els tres punts a la lliga. Els santcugatencs han trigat 18 minuts en estrenar el marcador quan Nacho Moretones ha aprofitat un penal per fer el 0 a 1. El marcador no s'ha mogut més en el primer temps i el mínim avantatge s'ha arribat al descans. A l'inici del segon període, Abu Rafiu ha fet el segon gol del seu equip i el primer del seu compte personal a la lliga. Els locals no han pogut neutralitzar l'avantatge i el Junior ha pogut mantenir el resultat per sumar tres punts valuosos.

La propera setmana el Junior debutarà a casa rebent el Gornal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.