L'Olímpyc es veu superat per un Ripollet millor i perd el primer partit de lliga

L'Olímpyc Floresta es veu superat (2-5) pel Ripollet en l'estrena a la lliga a Can Llobet en el grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans s'han avançat en el minut 10 i han arribat al descans amb empat a un gol. A la represa els visitants s'han avançat per primer cop, però els blau-i-blancs han igualat de nou. La superioritat en el joc del Ripollet els ha dut a tornar a posar-se per davant i en els últims minuts amb l'Olímpyc bolcat a l'atac han sentenciat el matx amb dos gols més.

L'Olímpyc ha sortit a la pista conscient que el Ripollet és un dels equips forts de la categoria i la bona defensa li ha permès mantenir el 0 a 0. En el minut 10 Albert Cardona ha fet el primer gol del matx després d'una assistència de Bernat Castell. El Ripollet ha reaccionat i ha disposat d'ocasions que els florestans rebutjaven fins que en el penúltim minut de joc del primer temps el punta visitant ha aprofitat una passada enrere per fer l'empat.

A la represa, han arribat els millors minuts del Ripollet i en el minut 3 s'ha posat per davant per primer cop. Els visitants dominaven però Martí Casas ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut per fer l'empat a 2. Dani Martí ha pogut tornar a avançar el seu equip en una rematada forçada, però en la jugada següent en un còrner el Ripollet ha fet el 2 a 3. Els últims cinc minuts, amb els florestans jugant de cinc, ha estat un monòleg local, però sense aprofundir fins a la porteria. En canvi, els visitants han recuperat la pilota dues vegades per sentenciar el matx i endur-se els tres punts.

El tècnic blau-i-blanc, Xaloc Rion, destaca que és difícil competir a aquestes alçades, però que l'equip té molt marge de millora.

Xaloc Rion

Tots els equips haguessin estat complicats. És difícil competir a aquestes alçades, però l'equip s'ha buidat i té molt marge de millora.

La setmana vinent l'Olímpyc visita la pista de l'Escola Pia de Sabadell, actual campió de la competició.