El Junior rep una de les revelacions de l'inici de temporada, el Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

El Junior espera tornar a celebrar un triomf

El Junior espera tornar a celebrar un triomf

El Junior FC mira cap a les primeres posicions abans de rebre una de les revelacions de l'inici de temporada al grup 3 de Segona Catalana de futbol, el Fontsanta-Fatjó. Els santcugatencs visiten aquest dissabte a les vuit del vespre un equip que, malgrat ser un recent ascendit, és quart amb quatre punts, els mateixos que el Junior, que és cinquè. Els blau-i-negres, encara en fase de recuperar jugadors i amb un esquema de joc adaptat a les seves circumstàncies, segueix amb l'objectiu de sumar el màxim de punts possibles fins comptar amb tots els efectius.

Malgrat que Hans Schönhöfer, entrenador del Junior, va predir patiment i pocs punts en l'inici de temporada, els santcugatencs han fet efectives les poques armes amb les quals compten a hores d'ara i han sumat quatre punts de sis possibles, fet que l'han situat en el grup capdavanter i que els podria col·locar entre els primers llocs si són capaços de superar un rival que està adaptant-se ràpid a la seva nova categoria. Els de Schönhöfer van debutar amb triomf contra el Moja i la setmana passada van empatar a casa davant la Gornal, malgrat ser superiors.

El Fontsanta-Fatjó va treure un valuós empat de la visita del Prat B al seu camp i es va endur els tres punts del feu de l'Òdena, si bé és l'actual cuer amb dues derrotes. Tot plegat, en el curs del seu ascens a Segona Catalana després que la temporada passada acabés campió al grup 10 de Tercera Catalana amb 85 punts, guanyant 27 dels 34 partits disputats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.