Sant Cugat Esport i Marianao Poblet es reparteixen un treballat punt


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport obté un treballat empat (0-0) contra Marianao Poblet a la quarta jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. En un partit intens i farcit de contactes, cap dels dos equips ha pogut materialitzar les seves opcions, si bé han estat els locals els quals han tingut les més clares. Javi Ruiz i Fabià han estat els jugadors que més perill han generat per als vermell-i-negres.

El calendari ha marcat un inici de temporada dur per al Sant Cugat Esport, un començament que el tècnic de l'equip, José Alcaraz, ja explicava que implicaria esforços majúsculs tenint en compte l'entitat dels rivals. Doncs bé, de 12 punts possibles el SantCu n'ha sumat vuit, només ha encaixat dos gols i en tres dels quatre enfrontaments ha deixat la porteria a zero. L'últim, el disputat aquesta jornada contra el Marianao.

L'assignatura pendent, la definició de cara a porteria, característica que també s'ha vist aquest diumenge. I tot plegat, malgrat el matiner perill que han creat els locals, sobretot a pilota aturada. Al minut nou, Javi Ruiz ha generat perill en dos córners consecutius, i al 15, un dels homes més desequilibrants del SantCu aquest inici de curs, Fabià, ha disposat d'una nova ocasió. Els contactes han passat a protagonitzar el joc, fet que ha fet créixer la intensitat del matx però no la fluidesa en el joc.

Als últims minuts de la primera part el Marianao s'ha estirat i ha sortit de darrere, i el descans només ha servit perquè tots dos equips fessin encara més evident l'aposta per al xoc. Les ocasions han arribat en comptagotes, i al minut 63 ha estat Fabià qui ha tingut la més clara. Cinc minuts després l'equip santboià ha posat la por al cos als locals de córner, i el matx ha entrat en una fase farragosa, amb nombroses amonestacions per part de l'àrbitre, que ha tret 14 targetes grogues entre tots dos equips.

El SantCu ha tingut l'última al 84 mitjançant Javi Ruiz, que no ha estat prou ràpid per rematar dins l'àrea, i finalment s'ha hagut de conformar a l'empat. El tècnic de l'equip, José Alcaraz, valora el punt tenint en compte el nivell del rival.

José Alcaraz

Hem tingut una primera part bona, sabíem que ells eren un equip rocós. Ho hem contrarrestat bé, i fem un anàlisi positiu del punt perquè és un rival que estarà a dalt.


El Sant Cugat Esport acaba la quarta jornada de competició sisè. La setmana que ve, els d'Alcaraz tornen a jugar a la ZEM Jaume Tubau, i reben el Prat B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.