El Sant Cugat Esport femení goleja el Pallejà en el debut a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení és líder després de golejar el Pallejà

El Sant Cugat Esport femení és líder després de golejar el Pallejà

El Sant Cugat Esport femení goleja el Pallejà (12-0) en la segona jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres es mostren intractables en aquest inici lliguer on ja han marcat 17 gols en només dos partits i amb dos triomfs consecutius.

Victòria aclaparadora del SantCu davant el Pallejà en el primer partit de lliga a casa. El partit s'ha tenyit de color vermell-i-negre des del primer minut de matx, les santcugatenques han dut el pes del partit davant d'un Pallejà que al minut 10 ja encaixava el primer gol, obra d'Elena Arxer. Les pallejanenques s'han vist superades per un Sant Cugat Esport que ha dominat en tot moment, tant en posessió com en ocasions, i que ha obligat el conjunt visitant a recollir la pilota de la xarxa fins a quatre ocasions més abans de la mitja part.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica, les vermell-i-negres han dominat, han controlat i han executat de manera aclaparadora davant d'un Pallejà sense opcions. Fins a 7 gols més han marcat en el segon temps, fent especial menció a Elisabet Romero que ha endosat tres gols.

El tècnic del Sant Cugat Esport, Albert Martín, es mostra content amb el rendiment del equip i optimista amb l'objectiu d'enguany, l'ascens a Preferent.

Albert Martin

L'objectiu és pujar de categoria, portem només dos partits i hem de seguir treballant


La setmana vinent el SantCu visita el camp del Santboià.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.