El SantCu perd el primer partit davant un Òdena que suma la primera victòria


  • Comparteix:

El SantCu ha caigut contra el cuer

El SantCu ha caigut contra el cuer

El Sant Cugat Esport perd (1-0) el primer partit de la temporada al camp d'un Òdena que suma el primer triomf al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els locals han fet l'únic gol en el segon temps i surten provisionalment de la zona de descens. El tècnic del SantCu, Jose Alcaraz, es mostra preocupat per la falta d'encert de cara a porteria de l'equip.

El SantCu ha dominat el partit i ha tingut sis ocasions clares per marcar, però s'ha quedat amb la porteria a zero. El primer temps ha acabat amb empat a 0 i amb les millors oportunitats per als santcugatencs.

A la represa, l'Òdena ha marcat amb una falta des de 25 metres. Els locals han embogit després de marcar. El SantCu ha seguit persistint amb clares ocasions de gol, però sense sort.

Final de partit amb la primera desfeta dels vermell-i-negres a la lliga. L'entrenador del SantCu, Jose Alcaraz, lamenta la falta de punteria del seu conjunt a les primeres sis jornades de lliga.

Jose Alcaraz

Hem d'estar més encertats de cara a porteria. No estic content amb la falta de punteria.


El SantCu rebrà diumenge el Junior en el derbi del grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.