El Junior s'imposa al Sant Cugat Esport en un derbi polèmic


  • Comparteix:

El Junior guanya el derbi davant el Sant Cugat Esport (1-2) a la setena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres s'han endut els tres punts d'un partit molt disputat que ha acabat amb polèmica. Els dos conjunts han acabat amb 10 i l'entrenador local, José Alcaraz, també ha estat expulsat.

Màxima igualtat en el derbi entre el Sant Cugat Esport i el Junior, que ha començat amb dos equips molt parells disposats a endur-se els tres punts. La falta d'ocasions ha vertebrat els primers 30 minuts de matx, on els dos conjunts es disputaven la pilota al mig del camp i amb prou feines arribaven a l'àrea rival. Els blau-i-negres, molt còmodes en les combinacions, han fet un pas endavant en detriment d'un SantCu que no acabava de trobar el seu joc i Jordi Cortés ha marcat pel Junior al minut 34. El partit ha seguit amb la mateixa dinàmica: el Junior dominant i el SantCu a remolc, però just abans del descans Javi Ruiz ha empatat el partit rematant una falta lateral.

A la represa el SantCu, catapultat pel gol anterior, ha sortit decidit a capgirar el marcador i ha tingut un parell d'ocasions molt clares, però no les ha sabut aprofitar. Els vermell-i-negres han dominat en els inicis del segon temps davant d'un Junior que acusava el cansament. El tècnic blau-i-negre, Hans Schönöfer, ha tirat de banqueta per tal de recuperar les bones sensacions del primer temps. A 15 minuts del final i amb el partit trencat, el Junior ha marcat el gol de la victòria, obra de Dani Garcia, després d'un còrner.

El matx ha finalitzat amb el gol i la polèmica s'ha apoderat del partit: les constants interrupcions i l'agressivitat dels conjunts han protagonitzat els últims 10 minuts. El tècnic vermell-i-negre ha estat expulsat al minut 78 per protestar. L'àrbitre ha hagut de tornar a fer ús de les targetes vuit minuts més tard, per expulsar el local Fabià Sintes i el visitant Guillem Pèrez, per les constants picabaralles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.