AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Junior examina la seva condició d'equip gran davant el cuer, l'Òdena


  • Comparteix:

El Junior, com un coet

El Junior, com un coet

El Junior espera mantenir el ritme d'equip candidat a tot aquest dissabte a les quatre de la tarda davant l'Òdena, en la novena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han protagonitzat una espectacular ratxa de quatre victòries seguides que els han situat en segona posició, mentre que els odenencs són últims i han assolit només un triomf en les vuit primeres jornades, precisament davant l'altre equip santcugatenc de la lliga, el Sant Cugat Esport.

L'Òdena ja va donar l'avís a la jornada 6 davant el SantCu, que va ser incapaç de superar un equip que encara no sabia el que era guanyar. És per això que el Junior ha de contenir l'eufòria de ser l'equip de moda ara mateix a la categoria, un conjunt, el de Hans Schönhöfer, que duu ritme d'ascens i que ha mostrat la seva autoritat en els quatre darrers compromisos contra Unificación Bellvitge, Torrelles, Sant Cugat Esport en el derbi i Prat B.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.