AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Junior supera l'Òdena i es converteix en nou líder del grup

El Junior amplia la ratxa de victòries guanyant al camp de l'Òdena (0-2) a la 9a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres segueixen en estat de gràcia i encadenen cinc victòries consecutives. El conjunt de Hans Schönöfer és líder en solitari després que el Sant Joan Despí i l'Espluguenc punxessin en els respectius partits.

Victòria treballada del Junior al camp del cuer per certificar el bon estat de forma pel que passa. Els santcugatencs han iniciat el primer temps dominant la pilota i el control del joc, i han arribat amb perill a l'àrea rival en diverses ocasions. La insistència del quadre blau-i-negre ha donat els seus fruits quan en el minut 23 Xavi Renieblas ha assistit perquè un Abu Rafiu en ratxa possés el 0 a 1 en el marcador. Amb el resultat a favor els visitants haurien pogut ampliar diferències però no han estat encertats cara a porteria. Davant de la poca contundència dels santcugatencs, l'Òdena ha tret l'orgull a 10 minuts del descans i ha posat contra les cordes a un Junior que ha sabut patir i aguantar les escomeses dels odenencs.

A la represa, el quadre local ha seguit insistint en capgirar el marcador desfavorable però una vegada més el Junior s'ha mostrat molt segur en defensa. Hans Schönöfer ha posat cames fresques al terreny de joc i el control ha tornat a ser de l'equip de Sant Cugat, que ha vist com l'àrbitre li ha anul·lat un gol. Les constants arribades dels blau-i-negres han acabat triomfant i en una d'elles Mario Domingo ha marcat el definitiu 0 a 2. Després del gol, l'Òdena s'ha rendit i el Junior ha pogut ampliar diferències en els constants contratacs, però el resultat no s'ha mogut més.

El tècnic del Junior, Hans Schönöfer, creu bona la dinàmica de l'equip tot i que no és moment per parlar d'ascens.

Hans Schonofer

Anem partit a partit. Estem assolint els nostres objectius, que ens els hem de plantejar de manera parcial.

La setmana vinent els santcugatecs reben la visita del Marianao Poblet, sisè classificat.