El Junior defensa el lideratge davant el Marianao Poblet, cinquè


  • Comparteix:

El Junior, a mantenir la primera posició

El Junior, a mantenir la primera posició

El Junior estrena lideratge del grup 3 de Segona Catalana de futbol aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda davant el Marianao Poblet, cinquè classificat de la competició. Els de Hans Schönhöfer encadenen cinc victòries consecutives, dinàmica que els ha situat al capdavant de la classificació amb 20 punts. Els de Sant Boi també es troben en un dolç moment, amb dos triomfs en les dues darreres jornades.

La primera setmana amb el Junior com a líder ha estat marcada pel mal temps, que ha fet difícil treballar en els entrenaments. Els de Schönhöfer necessitaran les millors armes tàctiques per contrarestar la proposta defensiva del Marianao, que es nega a jugar la pilota i dificulta la sortida veloç amb l'esfèric als peus. Prova d'això són els 10 gols anotats fins ara per part dels santboians, dada que només empitjoren tres dels quatre últims classificats.

Ara bé, el rigor defensiu del rival del Junior aquest dissabte el fa ser l'equip més segur darrere, amb només cinc gols encaixats en aquests nou primers partits. Serà una lluita entre dues porteries segures, ja que els santcugatencs són el millor segon equip de la categoria en aquesta faceta amb sis dianes rebudes.

Tot plegat tindrà lloc amb les noves sensacions de treballar des del lideratge. Una confiança que ha de ser en clau positiva i una situació que s'ha afrontat amb naturalitat, com assegura el tècnic de l'equip, Hans Schönhöfer.

Hans Schönhöfer

Ho portem el més natural possible: el treball és el mateix i el nostre cap és el mateix, però per sort som els que tenim més punts.


Paco Barbudo serà baixa, mentre que Xavi Renieblas, per problemes físics, i Dan García, per incompatibilitat professional, són dubte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.