El Junior protegeix el lideratge davant un Fundació Atlètic Vilafranca creixent


  • Comparteix:

El Junior espera seguir la gran ratxa de resultats

El Junior espera seguir la gran ratxa de resultats

El Junior vol encadenar la tercera jornada consecutiva com a líder al grup 3 de Segona Catalana de futbol davant una Fundació Atlètic Vilafranca que arriba en plena forma. El partit, que es disputa aquest dissabte a dos quarts de set a les instal·lacions del Junior, enfrontarà el millor equip fins ara de la lliga amb un altre que ha crescut jornada rere jornada i que compta els tres darrers partits per triomfs.

El partit d'aquest cap de setmana pot delectar aquells aficionats del futbol que es decantin pel joc de possessió i pels equips que tracten amb delicadesa la pilota. O, com a mínim, aquesta és la intenció de Junior i Fundació Atlètic Vilafranca, dues plantilles amb propostes similars, que intenten combinar i evitar la pilotada. En aquest sentit, la fórmula ha servit als de Hans Schönhöfer per arribar a la jornada 10 com a líder en solitari, amb 23 punts, i una proposta futbolística consolidada.

Els de l'Alt Penedès també han begut d'aquest mètode, però en el seu cas ha fet efecte a les tres darreres jornades. Del desastrós rendiment al tram inicial de curs, amb un empat i sis derrotes, l'equip de Vilafranca ha passat a un ple de victòries contra SantCu, Prat B i Òdena. L'entrenador del Junior avisa del perill del rival, que descriu com un conjunt jove i amb recursos.

Hans Schönhöfer

El fet de qualificar-lo com a no perillós és per la classificació. És un equip jove, que va començar malament, però que ara duu tres victòries consecutives.


Més enllà de la baixa ja coneguda de Barbudo i els dubtes de Javi García, Schönhöfer tindrà a tots els jugadors a la seva disposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.