El Sant Cugat busca la tercera victòria consecutiva de la temporada


  • Comparteix:

El Sant Cugat vol eixamplar la ratxa de victòries contra el Vallirana

El Sant Cugat vol eixamplar la ratxa de victòries contra el Vallirana

El Sant Cugat Esport vol continuar la remuntada de posicions contra el Vallirana. El partit del grup 3 de Segona Catalana es jugarà diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau. Els vermell-i-negres encadenen dues victòries consecutives que els han permès escalar fins a quatre posicions de la graella. Fins al moment, només en una ocasió els santcugatencs havien aconseguit aquests resultats tot i que aquella vegada no van ser capaços de sumar la tercera victòria seguida.

El Sant Cugat Esport ha despertat. Després de les tres derrotes consecutives a l'octubre hi va haver un punt d'inflecció que va fer reaccionar l'equip. Des de llavors tan sols han sumat una victòria darrera una altra i l'objectiu és sumar el 9 de 9. La victòria els aproparia a les posicions altes de la taula. En les últimes setmanes, l'equip ha experimentat una millora defensiva i han de mantenir-la per tal de fer-se fort a casa.

Pel que fa al Vallirana és un equip recent ascendit que no ha començat amb bon peu a la categoria. Encadena tres derrotes que l'han situat penúltim a la taula. Tot i això, el tècnic del SantCu, José Alcaraz, afirma que no s'ha d'abaixar la guàrdia ja que en les dues ocasions que s'han enfrontat a equips recent ascendits no han sumat els tres punts. Per aquest motiu, els santcugatencs han de sortir amb la concentració i el joc desplegat en els últims dos enfrontaments.

Respecte a la millora en els resultats, Alcaraz creu que no hi ha hagut cap canvi prou destacable tot i que admet que ara són més sòlids defensivament.

José Alcaraz

Hem modificat alguna cosa per ser més pràctics a nivell de joc però sobretot, ens hem centrat en ser més sòlids defensivament i a treballar en bloc.


El triomf és encara més important per la dificultat del següent compromís, quan el Sant Cugat Esport visiti el segon, el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.