El Sant Cugat Esport segueix en ratxa amb una victòria contra el Vallirana


  • Comparteix:

Els santcugatencs estan en ratxa i encadenen 3 victòries consecutives

Els santcugatencs estan en ratxa i encadenen 3 victòries consecutives

El Sant Cugat Esport guanya a casa (3-2) davant el penúltim classificat, el Vallirana, a l'11a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip vermell-i-negre s'ha vist sorprès per un recent ascendit que els ha posat contra les cordes en molts trams del matx, però finalment s'ha acabat imposant. Els de José Alcaraz segueixen en estat de gràcia i sumen nou de nou.

Partit, a priori, senzill per al Sant Cugat Esport, que ha jugat a casa davant un equip novell a la categoria i que només ha sumat una victòria en el que va de temporada. Un matx, però, que s'ha acabat complicant pels locals. Contra tot pronòstic, el Vallirana ha donat un cop de puny a la taula als primers compassos quan Rachid Elamrani ha enviat al fons de la xarxa un potent remat de cap. Després del gol, ambdós conjunts han apostat pel futbol directe, buscant l'esquena de la defensa rival amb pilotades llargues, menystenint un mig del camp amb molt poca presència.

El SantCu ha fet un pas endavant i ha començat a generar més perill que el rival, conscient del resultat desfavorable, i en un dels contraatacs l'àrbitre ha xiulat un penal que ha transformat José Ramon Montilla. Els vermell-i-negres han seguit augmenant les marxes, i sis minuts més tard posaven el 2 a 1 en el marcador. El Vallirana ha pogut reaccionar a temps, ha aixecat el cap i ha començat a combinar a la zona de tres quarts amb molt d'encert. En una d'aquestes combinacions, el visitant Jonatan Medina ha col·locat un xut a l'escaire de la porteria santcugatenca per posar el 2 a 2 abans del descans.

A la represa els de José Alcaraz han sortit amb un punt més d'intensitat que els rivals, que combinaven futbol associatiu amb contraatacs punyents. Les bones sensacions locals s'han comfirmat quan Marc Capel, al minut 49 i després d'una gran cavalcada per banda, ha assistit perquè Albert Rosés situés el definitiu 3 a 2. Després del gol, el partit s'ha trencat i l'intercanvi de cops s'ha apoderat del matx, però els dos equips han estat molt desafortunats de cara a porteria.

El tècnic del SantCu, José Alcaraz, es motra crític amb l'actuació de l'equip davant el Vallirana però valora la bona dinàmica per la que passa l'equip.

José Alcaraz

Sumem nou de nou però les sensacions no són bones, no m'ha agradat com hem competit.


La setmana vinent els vermell-i-negres visiten el camp del segon classificat, el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.