El Sant Cugat Esport femení enfonsa el Pubilla Casas amb un sac de gols


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení goleja de manera contundent el Pubilla Casas (0-12) a la 9a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les santcugatenques signen un ple de victòries i certifiquen el lideratge en solitari amb 58 gols a favor i només sis en contra.

Les noies del Sant Cugat Esport femení semblen no tocar sostre i jornada rere jornada passen per damunt dels rivals de manera aclaparadora. La víctima d'aquesta jornada, el Pubilla Casas, s'ha vist superat per un SantCu que sembla no tenir rival. Abans del descans les vermell-i-negres ja guanyaven per cinc gols, amb hat-trick de la davantera santcugatenca Lídia Rubio.

A la represa la tònica ha estat la mateixa i les líders no han concedit opcions a un rival que ha vist amb impotència com les superaven. Fins a set vegades més han recollit la pilota del fons de la xarxa en una segona part on Paula Pol, Elisabet Romero en dues ocasions, Alexandra Palencia i Lídia Rubio, que finalment n'ha marcat cinc, han estat les golejadores.

La setmana vinent el Sant Cugat Esport femení rep la visita del Riudoms, el vuitè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.