El Sant Cugat Esport femení buscarà la desena victòria consecutiva


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení està llençat al lideratge i busca augmentar la distància amb les segones

El Sant Cugat Esport femení està llençat al lideratge i busca augmentar la distància amb les segones

El Sant Cugat Esport femení torna a jugar com a local contra un Riudoms en ascens. La desena jornada del grup 1 de Primera Catalana es jugarà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda al Municipal Jaume Tubau. L'equip santcugatenc arriba després de sumar una de les victòries més contundents fins al moment. El rival, en canvi, no té tantes facilitats a l'hora de marcar i haurà d'esforçar-se molt si vol fer mal a les líders.

Les vermell-i-negres estan en un moment excel·lent tant a nivell ofensiu com a nivell defensiu. És un equip letal quan encara porteria i aquesta característica exigirà el Riudoms a fer un bon partit en defensa si no vol marxar golejat com el Pubilla Casas la setmana passada. Les noies d'Albert Martin s'han marcat com a objectiu per aquesta jornada sumar la que ja serà la desena victòria consecutiva. Cada vegada es reafirmen més en el lideratge. Ja porten tres punts d'avantatge respecte les segones, que són la Fundació Atlètic Vilafranca.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.