El Sant Cugat Esport venç el Fontsanta-Fatjó en un segon temps pletòric


  • Comparteix:

Tres gols en l'inici del segon temps donen el triomf al Sant Cugat Esport (3-0) davant el Fontsanta-Fatjó en la 12a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol femení. El primer temps ha estat molt igualat, fins i tot amb més ocasions visitants, però en el segon període les vermell-i-negres han tirat pel dret i han sentenciat el matx en 15 minuts amb dos gols de Lídia Rubio i un d'Elisabet Romero.

Les primeres aproximacions del matx han estat del SantCu, però la reacció del Fontsanta-Fatjó no s'ha fet esperar i també ha buscat la porteria amb insistència. L'ocasió més clara de les visitants ha arribat en el minut 37, però la portera Daniela Bermeo ha aturat en dos temps l'intent de picada de la davantera del Fontsanta-Fatjó. Poc després, ha arribat l'ocasió més clara del primer temps de les santcugatenques amb una centrada xut que s'ha estavellat al travesser.

Amb el 0 a 0 ha començat el segon temps i, en només un minut, Lídia Rubio ha avançat el seu equip després d'una segona jugada començada amb un còrner. Quatre minuts després, la mateixa jugadora ha conduit una pilota des del mig del camp per executar un xut per l'escaire i posar el 2 a 0 en el marcador. Les visitants no les veien venir i Elisabet Romero en el minut 60 ha sentenciat el matx amb una jugada individual. Amb el partit decidit el Fontsanta-Fatjó ha buscat el gol i en un llançament de falta ha topat amb el pal. La mateixa situació l'ha viscut el SantCu quan buscava fer el quart, però la pilota també ha picat contra la fusta.

El tècnic del SantCu, Albert Martín, destaca que el gol a l'inici del segon temps els ha posat les coses més fàcils.

Albert Martín

A la primera part han sortit molt intenses. Al segon temps amb menys gent al mig camp ha arribat el gol i ha estat més fàcil rematar el partit.


Amb aquest triomf, les vermell-i-negres es refan de la primera derrota de la temporada, patida la setmana passada, i la jornada que ve visiten el camp del Xaica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.