El Sant Cugat Esport demana al 2016 que mantingui la ratxa de finals d'any


  • Comparteix:

El SantCu, a per reptes més grans

El SantCu, a per reptes més grans

El Sant Cugat Esport vol seguir creixent i apropar-se a l'objectiu de l'ascens a Primera Catalana, fita marcada per a l'any del seu centenari que tot just acaba d'estrenar. Els vermell-i-negres van escalar fins la cinquena posició abans de vacances, trajectòria que provaran de reforçar aquest diumenge al camp de la Gornal a les dotze del migdia. Serà el primer partit del darrer fitxatge dels de José Alcaraz, José Vicente Molina.

Malgrat que el SantCu va trigar sis jornades a tastar el sabor de la derrota, l'equip vermell-i-negre va encadenar tres ensopegades seguides, dinàmica que els va dur a allunyar-se del seu objectiu: pujar a Primera Catalana. Ara bé, cinc victòries en els set últims partits de l'any van fer que els d'Alcaraz escalessin fins el cinquè lloc, a només cinc punts del seu rival ciutadà, el Junior, que ocupa la segona posició.

Una ratxa que els santcugatencs pretenen allargar davant una Gornal que també ha aconseguit aturar un dels seus moments més complicats. De la jornada 6 a la 13, els de l'Hospitalet de Llobregat van encaixar set derrotes. Un bagatge que els fa fer veure les posicions perilloses de prop. Els dos darrers partits de l'any, però, han servit perquè la Gornal hagi agafat aire amb triomfs davant Unificación Bellvitge i Torrelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.