El Sant Cugat Esport femení vol fer pagar els plats trencats al Pallejà B


  • Comparteix:

Final del partit contra el Pallejà B

Final del partit contra el Pallejà B

Un Sant Cugat Esport femení ferit es desplaça aquest diumenge a dos quarts de cinc al camp Pallejà B, 11è classificat al grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres van patir una dolorosa i inesperada derrota la setmana passada contra la Fundació Esportiva l'Hospitalet a casa, i van allunyar-se tres punts d'un lideratge que ara ostenta en solitari el Fundació Atlètic Vilafranca.

El rendiment fins ara del SantCu ha obligat les d'Albert Martín a plantejar-se un objectiu de manera prioritària: el retorn a Preferent, un ascens que aconseguirà el primer classificat. Les santcugatenques duien un ritme titànic de resultats, només igualat pel Vilafranca, però el sotrac de la setmana passada les ha situat terceres, distanciant-se del líder i cedint el segon lloc al Levante Las Planas B, l'altre conjunt que les ha superat en tot el curs.

Amb aquestes sensacions visita el Sant Cugat Esport un Pallejà que, a priori, ha de ser una sucosa víctima per a la reacció de les vermell-i-negres. Dels darrers sis partits, les pallejanenques han caigut en cinc ocasions i només han pogut treure un empat. El precedent mostra la dimensió de la diferència entre totes dues plantilles: el SantCu va apallissar 12 a 0 el Pallejà B a l'anada, a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.