Un bon segon temps a Gornal permet al Junior recuperar la segona plaça

El Junior suma els tres punts al camp del Gornal

El Junior recupera la segona plaça en el grup 3 de Segona Catalana de futbol en superar (0-3) el Gornal en la 19a jornada de lliga. Els blau-i-negres han resolt el partit en el segon temps on han fet els tres gols. Tot i les baixes, els homes de Hans Schönhoffer recuperen el camí del triomf per posar-se en posició de promoció d'ascens.

El Junior ha arribat al matx davant el Gornal amb nombroses baixes i amb la derrota de la setmana passada a casa davant el Moja encara recent. En el primer temps, ni hospitalencs ni santcugatencs han estat capaços de perforar la porteria contrària i amb el marcador inicial s'ha arribat al descans.

A la represa, els blau-i-negres han seguit amb el seu joc i ara sí, trobar el gol. En el minut 59 ha arribat el gol en pròpia porteria de Damian Fernández, en el 66 Xavier Mayol ha fet el segon de penal i en el 75 Abu Rafiu ha sentenciat amb el tercer i definitiu.

El Junior descansa la setmana que ve i tornarà a la competició d'aquí a dues, quan rebrà el Fontsanta-Fatjó.