Cristian Garcia i Ramon Fernández fitxen pel Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Ramon Fernández amb el Cerdanyola / Font: Golcat

Ramon Fernández amb el Cerdanyola / Font: Golcat

El davanter Ramon Fernández i el migcampista Cristian Garcia fitxen pel Sant Cugat Esport al grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Fernández procedeix del Llefià mentre que Garcia és un migcampista creatiu de 26 anys que prové del Caldes de Montbui. Pibe, Iker Arroyo i Raúl Montilla deixen la disciplina vermell-i-negra.

El Sant Cugat Esport s'ha reforçat amb dos jugadors per intentar l'ascens de categoria. Ramon Fernández és un jugador d'atac que pot jugar per banda, però també pel centre. Fernández procedeix del Llefià, equip de Segona Catalana. El jugador de Badalona té àmplia experiència a Tercera Divisió amb el Cerdanyola.

L'altra incorporació és Cristian Garcia de 26 anys que juga de migcampista i destaca per la creació ofensiva. L'entrenador del Sant Cugat Esport, Jose Alcaraz, creu que aquests dos fitxatges són un plus per a l'equip.

Jose Alcaraz

Ramon és molt polivalent en atac i Cristian és un jugador de segona línia.


El Sant Cugat Esport és tercer amb 35 punts, a dos del Junior i a tres del líder, el Sant Joan Despí. Els dos nous fitxatges poden debutar diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau on els vermell-i-negres rebran la visita del Torrelles, avantpenúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.