El SantCu femení cerca aprofitar una jornada propícia per retallar distància al líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení cerca una altra victòria al camp del cuer de grup, l'Òdena, a la 19a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres posaran a prova el conjunt més fluix de la lliga, que només ha sumat dos triomfs, aquest diumenge a les dotze a l'estadi municipal La Sort. L'equip d'Albert Martín té una bona oportunitat per retallar distàncies atès a l'enfrontament entre l'Atlètic Vilafranca i el Levante Las Planas, primer i segon classificat.

El SantCu segueix a la carrera pel lideratge després del feixuc inici de la segona volta, que va suposar una davallada de l'equip de Sant Cugat tant a nivell de joc com de resultats. Ara bé, un cop esvaïda la tempesta les d'Albert Martín busquen redimir-se al camp del cuer del grup, l'Òdena, i retornar al capdamunt de la classificació. A més, tenen l'al·licient que el primer i el segon classificat, l'Atlètic Vilafranca i el Levante Las Planas, s'enfronten el mateix dia en terres vilafranquines, una bona oportunitat per retallar distàncies si l'equip vermell-i-negre aconsegueix una victòria.

El rival d'aquesta jornada, l'Òdena, és l'equip més fluix del grup amb només set punts. L'equip odenenc ha sumat únicament dos triomfs, un d'ells la jornada anterior davant el Xaica, i suma 11 gols a favor per 45 en contra. L'equip santcugatenc ho té tot de cara per sumar els tres punts, però no es pot relaxar i haurà de posar tota la carn a la graella per fer-ho, doncs no és en condicions de permetres més ensopegades si vol optar a l'ascens a final de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.