El Junior perd una oportunitat després de caure a Can Vidalet


  • Comparteix:

El Junior cau a Esplugues davant el Can Vidalet (3-0) a la jornada 21 del grup 3 de Segona Catalana de futbol en un matx en què els santcugatencs han demostrat molta debilitat defensiva . Els blau-i-negres no han pogut controlar en cap moment el partit i han vist com els locals els guanyaven amb un efectiu joc en llarg.

El Junior tenia l'oportunitat de situar-se segon després de l'empat del Sant Cugat Esport i els homes de Hans Schonhöffer no han sabut aprofitar-la. Els espluguencs han sabut llegir molt bé el partit i han vist que els santcugatencs tenien un forat en el centre de la defensa, i han creat perill amb pilotes llargues buscant l'esquena dels dos centrals. Després d'alguna ocasions sense aprofitar, el Can Vidalet s'ha avançat poc abans del descans amb un gol de Cabanillas, que ha aprofitat per marcar a plaer una pilota mal rebutjada per Jan Guix.

En el segon temps el Junior s'ha estirat tímidament, però el partit ha seguit el mateix guió. Un Can Vidalet que ha buscat l'esquena de la defensa amb pilotes llargues i els santcugatencs intentant la igualada. En una jugada aillada, el Can Vidalet ha fet el segon amb un gran xut de Cabanillas que ha sorprès el porter blau-i-negre. Lluny de reaccionar, el Junior ha estat incapaç de marcar tot i tenir alguna ocasió i ha estat el Can Vidalet qui ha sentenciat amb un gol d'Eslava després d'una bona jugada dins l'àrea.

El tècnic del Junior, Hans Schonhöffer, parla de les claus de la derrota.

Hans Schonhoffer

Ells han sabut trobar la combinació en llarg i els seus laterals han habitlitat molt els interiors. Hem intentat canviar, però ja anàvem un a zero.


La derrota deixa els santcugatencs tercers amb 37 punts i la setmana que ve rep l'Unificació Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.