El Sant Cugat Esport assoleix el lideratge després de guanyar un Òdena batallador


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport aconsegueixen el lideratge després de guanyar l'Òdena (4-2) a la 23a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han desfet d'un equip batallador que no els ha posat les coses gens fàcils, sobretot en una primera meitat molt disputada. Els de José Alcaraz arriben al derbi davant el Junior en condició de líder de grup, mentre que els blau-i-negres són tercers a quatre punts.

El SantCu ha començat el partit amb la convicció d'endur-se els tres punts i d'assaltar d'una vegada per totes el lideratge del grup 3 de Segona Catalana. En els primers compassos de matx, els dos equips s'han disputat la pilota al mig del camp, però ha estat el SantCu l'únic que ha generat perill a la porteria rival, i al minut 7 l'àrbitre ha xiulat penal a favor dels vermell-i-negres, que ha transformat Javier Pelegrin. El gol ha despertat l'Òdena i només quatre minuts més tard ha posat les taules en el marcador.

Amb l'empat, la calma ha retornat al partit i no ha estat fins al minut 33 quan Gerard Coronado ha marcat per al SantCU. A les acaballes del primer temps, l'àrbitre ha tornat a xiular penal, aquest cop a favor dels visitants, i ha estat Xavier Valls l'encarregat d'empatar el partit abans del descans.

A la represa, el SantCu ha fet un pas endavant i ha arribat amb perill a la porteria odenenca en els primers minuts del segon temps. Al minut 58 el porter visitant s'ha empassat un xut tou de Rubén Benítez i, un minut més tard, el vermell-i-negre Ramón Fernandez ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa. Després del quart gol, el partit s'ha trencat, però cap dels dos equips ha aconseguit marcar amb molt poc encert de cara a porteria.

El tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz, compara les dinàmiques del SantCu i el Junior abans del derbi.

Jose Alcaraz

Ells s'hi juguen més que nosaltres. Estem tranquils i amb la confiança d'estar a dalt.


El Sant Cugat Esport afronta dissabte el derbi del grup 3 de Segona Catalana al camp del Junior. Els blau-i-negres són tercers, a quatre punts dels vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.