El Junior i el SantCu arriben al derbi de dissabte amb molta igualtat tàctica

Junior i Sant Cugat Esport es veuen les cares dissabte a dos quarts de set de la tarda en el derbi del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El SantCu arriba líder amb quatre punts d'avantatge sobre el Junior, tercer classificat. Els dos equips destaquen per la solidesa defensiva i una alta efectivitat de cara a porteria.

Com arriba el SantCu al derbi?
El SantCu arriba amb la moral alta després d'11 jornades invicte amb vuit triomfs i tres empats. El conjunt és el tercer més golejador del grup i marca diferències a la davantera amb jugadors com Javier Pelegrín, Ruben Benítez, Ramon Fernandez, Javi Ruiz i Gerard Coronado. L'estratègia també és un dels punts àlgids dels santcugatencs. La solidesa defensiva dels de Jose Alcaraz, amb només 24 gols encaixats, deixa els vermell-i-negres com a primer classificat.

Com arriba el Junior al derbi?
Els blau-i-negres arriben al derbi com un bloc compacte, sòlid en defensa i molt perillós en atac on Abu Rafiu, amb 10 gols, és una amenaça constant per als defensors. El Junior juga còmode en defensa i també sap combinar i adormir els partits quan el matx ho requereix. Els santcugatencs també són molt perillosos a pilota aturada.

El derbi de la primera volta
Del matx de la primera volta cal recordar l'1 a 2 per als blau-i-negres amb gols de Jordi Cortés, empat del SantCu de Javi Ruiz i gol visitant de Dani Garcia. El minut a minut del matx i les imatges les podreu veure a Cugat.cat.