Santasusagna no es presentarà a la reelecció a la presidència del SantCu i Xavier Ros serà candidat


  • Comparteix:

Llorenç Santasusagna no es presentarà a les eleccions del Sant Cugat Esport

Llorenç Santasusagna no es presentarà a les eleccions del Sant Cugat Esport

El president del Sant Cugat Esport les últimes vuit temporades, Llorenç Santasusagna, ha avançat a Cugat.cat que no es presentarà a la reelecció. El fins ara vicepresident de l'Àrea Social i de Comunicació, Xavier Ros, encapçalarà la candidatura continuïsta en la qual també seran presents Santasusagna i la resta de membres de l'actual junta directiva. El 18 d'abril es tancarà el termini per presentar candidatures i, en cas que n'hi hagi més d'una, les eleccions se celebraran el 8 de maig.

Santasusagna posarà punt final a vuit anys repartits en dos mandats: el primer va durar dos cursos, mentre que en el segon ha estat les sis temporades al càrrec. Durant aquest període, el SantCu ha arribat a militar a Primera Catalana, on només es va poder mantenir la temporada 2012-13. Més enllà dels reptes esportius, Santasusagna ha apostat per reforçar la vessant solidària de l'entitat, amb la creació del Campus a l'Índia, que enguany arriba a la seva quarta edició.

A més, el club ha treballat per a l'esport adaptat i s'ha consolidat l'equip SantCu-ASDI, format per jugadors amb discapacitat psíquica i creat fa sis anys. El màxim mandatari del club santcugatenc apunta que no es presenta a la reelecció perquè 'els càrrecs no s'han de perpetuar' i celebra poder seguir treballant pel club malgrat que no sigui des de la presidència.

Llorenç Santasusagna

Crec que ha arribat el moment de fer un pas al costat, perquè sóc dels que creu que els càrrecs no s'han de perpetuar. Em satisfà molt seguir treballant per al club.


Santasusagna ha reconegut que de moment no coneix cap candidatura més enllà que la que encapçalarà Xavier Ros. Si no hi ha cap altra opció a la presidència, la proposta continuïsta serà proclamada vencedora sense necessitat que hi hagi eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.