El Sant Cugat Esport femení rep la visita del Pubilla Casas amb l'objectiu de seguir el camí de l'ascens


  • Comparteix:

Les santcugatenques són líders a dos punts del segon, l'Atlètic Vilafranca

Les santcugatenques són líders a dos punts del segon, l'Atlètic Vilafranca

El Sant Cugat Esport femení retorna a la competició amb la visita del Pubilla Casas aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau en la 24a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les d'Albert Martín reben un dels conjunts de la part baixa de la classificació en una bona oportunitat per continuar fent mèrits de cara a l'objectiu de la temporada: l'ascens a Preferent.

Les noies del SantCu van marxar de vacances amb la feina feta sota el braç, líders en solitari a dos punts del segon classificat, l'Atlètic Vilafranca, i ara tornen a la competició amb l'objectiu de continuar sumant, aquesta vegada davant el Pubilla Casas, al qual va golejar de manera contundent a la primera volta. Les de Sant Cugat duen una ratxa imparable des de les vacances de Nadal, fet que les ha catapultat al capdamunt de la classificació.

El rival d'aquesta jornada arribarà al feu vermell-i-negre amb el repte de desfer-se del líder després de trencar a la jornada anterior la ratxa més negativa de la temporada. El conjunt hospitalenc va guanyar el Xaica després d'estar cinc jornades consecutives sense sumar cap punt, i arriben a la ZEM Jaume Tubau amb la convicció de donar la sorpresa i fer bo el triomf de fa dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.