El Junior en té prou amb uns primers minuts brillants per desfer-se de l'Òdena

El Junior venç (4-1) l'Òdena amb un contundent tram inicial de partit en què els santcugatencs han marcat els dos primers gols. Els de Hans Schönhöfer recuperen la segona posició després de l'empat entre el Sant Joan Despí i el Can Vidalet. Carlos Torrentbó, una de les darreres incorporacions de l'equip, ha estat determinant en tres dels quatre gols dels blau-i-negres.

El partit podria haver quedat vist per a sentència als primers compassos de matx. De fet, al primer minut Torrentbó ha dut a terme la primera de les moltes accions de mèrit que ha protagonitzat per banda dreta, profund i desequilibrant en l'un contra un, i ha centrat perquè Sergi Venegas rematés per marcar el gol inicial. El Junior ha mantingut l'assetjament a l'àrea rival, i de nou Torrentbó, després d'un gran retall, ha fet arribar la pilota a Mario Domingo perquè anotés el segon.

Al minut 16, el nou atacant del Junior ha estat a punt de tancar el partit però no ha encertat la direcció d'un remat, a priori, fàcil. Quan el matx semblava més decidit Ionut Pelepco ha retallat distàncies pels visitants. El joc s'ha igualat i els de l'Anoia ho intentaven amb fuetades després de bones defenses, però Torrentbo ha esmenat el seu error i ha anotat el tercer gol per als locals.

A la segona meitat, l'Òdena ha disposat de més ocasions, tot i no acabar de posar en perill la porteria del Junior. Després del reguitzell de canvis, els de Sant Cugat han sabut mantenir la diferència i fins i tot l'han ampliat amb un últim gol d'Arnau Rion, a quatre minuts per al final del partit.

Els santcugatencs se situen segons amb 48 punts, dos per sobre del Sant Joan Despí, que ha empatat de nou. Els de Schönhöfer, doncs, ostenten la plaça per promocionar per ascendir.