El SantCu consolida el lideratge amb un triomf de prestigi al camp de l'Espluguenc

El SantCu continua liderant la classificació

El Sant Cugat Esport dóna un cop d'autoritat i manté la primera posició del grup 3 de Segona Catalana després d'un contundent triomf (0-4) al camp del quart, l'Espluguenc. Rubén Benítez, amb dos gols, Pelegrí i Javi Ruiz han estat els golejadors de l'equip vermell-i-negre. Els santcugatencs tenen un compromís assequible la setmana que ve per consolidar encara més el lideratge: reben el quart per la cua, el Begues.

José Alcaraz era conscient del camí per on els seus homes podien fer mal: mantenir les línies juntes i atacar l'esquena de la defensa local. Ha estat una estratègia que ha gestat durant el primer tram de partit i que ha materialitzat abans del descans, quan l'equip santcugatenc ha encarrilat el matx amb gols de Rubén i Pelegrí als minuts 37 i 43 respectivament.

Poc després de la represa, al 52, Rubén ha fet el segon del seu compte particular i ha deixat l'enfrontament vist per a sentència. Quan faltava menys de mitja hora per al final del matx, Javi Ruiz ha anotat el seu desè gol de la temporada i ha arrodonit una jornada perfecta per al SantCu. El tècnic dels de Sant Cugat, José Alcaraz, valora la importància dels tres punts a aquestes alçades de curs.

José Alcaraz

L'equip havia entrenat molt bé i hem aconseguit els tres punts.

Falten vuit jornades per al final de la temporada i els santcugatencs segueixen en una posició immillorable per assolir l'ascens a Primera Catalana.