El Sant Cugat Esport rep la visita d'un fluix Begues amb l'ascens entre cella i cella


  • Comparteix:

Els santcugatencs són líders a tres punts del segon, el Junior

Els santcugatencs són líders a tres punts del segon, el Junior

El Sant Cugat Esport rep la visita d'un Begues en hores baixes amb l'objectiu de continuar fent mèrits de cara l'ascens, aquest diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau. El partit enfrontarà dos equips amb dinàmiques antagòniques, un SantCu disparat a Primera Catalana davant un Begues que encadena cinc jornades sense conèixer el triomf, a la jornada 27 del grup 3 de Segona Catalana de futbol.

L'equip de José Alcaraz està superant amb escreix les pedres del camí que duu a l'ascens a Primera Catalana, fent-se fort a casa i assaltant els camps rivals a base de victòries. Els homes del SantCu van signar una contundent golejada a domicili contra l'Espluguenc la setmana passada, un dels equips de la part alta de la classificació, i amb tot de cara amenacen un Begues en hores baixes.

El conjunt beguetà arriba al feu vermell-i-negre immers en una dinàmica negativa en què la victòria no ha tingut cabuda, ja que en els últims cinc partits acumulen tres derrotes i dos empats. El Begues haurà de suar de valent i esperar la sorpresa si vol endur-se algun punt de Sant Cugat, però els vermell-i-negres no es poden relaxar atès a la igualtat de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.