El Sant Cugat Esport reforça el mig del camp amb Edgar Santolalla


  • Comparteix:

Edgar Santolalla, en la seva etapa amb el CD Masnou / Font: CD Masnou

Edgar Santolalla, en la seva etapa amb el CD Masnou / Font: CD Masnou

El Sant Cugat Esport incorpora el migcampista Edgar Santolalla per reforçar la posició de pivot per a la recta final de temporada. Santolalla, de 34 anys, té una dilatada experiència en el futbol català i prové del Vilassar de Mar, segon classificat al grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs són líders del grup 3 de Segona Catalana amb cinc punt d'avantatge respecte el segon, el Junior, quan falten set jornades per al final de la competició.

Després de la lesió d'Iván Romera, que té moltes opcions de no poder tornar a competir aquest curs, i de l'acumulació d'amonestacions que duen els altres pivots del Sant Cugat Esport, José Alcaraz ha decidit incorporar qualitat i veterania en aquesta posició del mig del camp. Santolalla ha passat per conjunts com el Premià, el Masnou i el Vilanova, tots ells de categoria superior a la que milita el SantCu, i fins i tot va jugar a la Primera Divisió del Marroc.

El migcampista ja estarà disponible aquest diumenge en el partit que enfronta el SantCu al Vallirana. Alcaraz valora el tracte de pilota de Santolalla i la seva experiència.

José Alcaraz

És un jugador amb molta experiència en categories superiors. Necessitàvem aquest punt de qualitat que ens faltava sense Iván Romera.


Després de l'enfrontament d'aquest cap de setmana, els vermell-i-negres tindran un partit clau a casa davant l'actual tercer classificat, el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.