Julià Garcia deixa les banquetes després de 35 anys al futbol


  • Comparteix:

Julià Garcia en la darrera roda de premsa com entrenador de la UE Rubí

Julià Garcia en la darrera roda de premsa com entrenador de la UE Rubí

L'entrenador santcugatenc de futbol Julià García deixa les banquetes per passar a dedicar-se a la direcció tècnica del Rubí. Garcia tanca la seva etapa com a entrenador després d'una llarga trajectòria a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Catalana. El santcugatenc s'acomiada després d'una etapa de dues temporades i mitja a la UE Rubí a Tercera Divisió.

Julià Garcia, de 66 anys, es retira després de gairebé 35 anys a les banquetes. El santcugatenc ha dirigit el CE Sabadell a Segona Divisió A, la Gramanet, el Badalona i el Palamós a Segona Divisió B, l'Europa, l'Hospitalet, el Manlleu i la UE Rubí a Tercera, a més del Sants i el Manresa a Primera Catalana.

El tècnic santcugatenc no ha pogut aconseguir la permanència a Tercera amb la UE Rubí en la temporada del seu comiat de les banquetes. A partir d'ara Garcia començara una nova etapa en el futbol base, tal com comenta l'entrenador santcugatenc.

Julia Garcia

Ja deixo d'entrenar els equips de primera linia després de 35 anys. Volia acabar millor, però no ha pogut ser. Continuaré lligat al futbol base i ensenyar a la gent a ser futbolistes.


Entre els seus èxits com entrenador, cal destacar l'ascens a Tercera amb el Badalona i la promoció d'ascens a Segona B amb l'Hospitalet i a Segona A amb el Badalona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.