El Torneig Jaume Tubau arriba a la 11a edició amb una nova aposta pels millors alevins catalans


  • Comparteix:

El Sant Gabriel, campió l'any passat

El Sant Gabriel, campió l'any passat

El Torneig Jaume Tubau, organitzat pel Junior, arriba a la 11a edició i ho fa novament amb els millors conjunts d'edat aleví del futbol català. El FC Barcelona, el Girona i el Cornellà seran els caps de cartell d'un campionat que es disputarà durant aquest dissabte al matí a les instal·lacions de l'entitat blau-i-negra.

A l'edició de l'any passat, la que feia complir una dècada al torneig, va ser el Sant Gabriel l'equip que es va endur el títol en superar a la final l'Igualada. Enguany, més enllà de Barça, Girona i Cornellà, els equips participants seran el Castelldefels, el Llagostera, el Racing de Sarrià i dos alevins del Junior.

Els equips han quedat repartits en dos grups en la fase prèvia, els partits de la qual donaran el tret de sortida a dos quarts de deu del matí. Els dos primers classificats de cada grup accediran a semifinals. El partit pel títol es jugarà a dos quarts de dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.